• 063279891 / 06327983
  • Pon - Pet 08:00 - 16:00
  • Hunjadi Janoša BB, Zrenjanin

EKO STUB

EKO STUB

Eko stub sasvim nov proizvod na tržištu.

Proizveden po inovativnoj patentom zaštićenoj tehnologiji.

Namenjen prvobitno za primenu u poljoprivredi , kao nosač špalira i protivgradnih mreža u malinjacima , vinogradima i voćnjacima , zatim kao nosač sistema električnog čobana , ograda svih vrsta ali može naći primenu i u svim drugim oblastima a naročito u građevinarstvu.


Eko stub se sastoji od inovativnog debelozidnog profila ispunjenog inovativnom smesom recikliranih i vezivnih materijala.

Debelozidni profil je sačinjen od mešavine više vrsta reciklirane plastike , pažljivo odabranih zbog svojih osobina , koje mu daju izuzetne karakteristike : Čvrstinu , elastičnost , žilavost , UV stabilnost , samogasivost ,termoizolacini meterijal( ne provovodi hladnocu i toplotu do korena biljke kao metal i beton !!! ) otpornost na spoljne uticaje ...

Sama površina stuba nije pogodna sredina za razvoj bakterija , gljivica i drugih štetočina koje bi bile potencijalna opasnost za biljku koju nosi.

Inovativna ispuna stuba ima karakteristike betona u smislu čvrstine ali je elastičnija i značajno LAKŠA( 1m' stuba= 4.2 kg )

Eko stub ne zahteva dodatno odrzavanje u smislu farbanja i premazivanja zaštitnim sredstvima.

Lak je za transport , ugradnju i obradu , jednostavno se seče , buši i postavljaju šrafovski elementi.